Bedste træningstights med høj talje

Beste treningstights med høy midje

Her er oversettelsen av den gitte teksten til dansk: ---

Beste tights med høy midje

Treningstights med høy midje er et av IT-plaggene som er kommet for å bli. Den høye midjen fremhever de feminine kurvene og gir en ekstra hold-in- effekt under styrketrening , yoga eller løping . Tightsen kan styles med alt fra t-skjorter , croppede topper og sports-BH'er , og er derfor like perfekt for en travel hverdag som til en treningsøkt . I denne guiden har vi samlet noen av våre favoritter.

#1 Kompresjonstights

Vortex tightsen ble raskt en av Fammes bestselgere, og med god grunn. Treningstightsen er sømløs , noe som gjør at den har utrolig god pusteevne, fleksibilitet og slitestyrke. Les gjerne mer om hva sømløse treningsklær er her . Nylig har vi forbedret den første versjonen av Vortex-tightsen med et høyere nivå av elastan, som gir mer kompresjon under trening. Den nyere versjonen har også ekstra kompresjon i midjen ettersom vi har lagt til ekstra stretch og en ribbet tekstur. I Vortex-serien finner du også våre Elevate-tights, som former og forsterker de feminine kurvene gjennom strategisk design. Tightsen er ikke gjennomsiktig under trening og er knebøysikker.

#2 Tights med fersken boms-effekt

Etter stor etterspørsel fra våre kunder ble scrunch tights en del av sortimentet. Treningstightsen har en søm bak som gir en peach-bum -effekt som både løfter, former og fremhever de feminine kurvene. Tightsen sklir ikke ned under trening og er også knebøysikker , noe som betyr at du ikke trenger å bekymre deg for at undertøyet skal se gjennom. Våre scrunch tights finnes også i en sømløs versjon med ribbestruktur i midjen som har blitt veldig populær.

Svarte Scrunch Leggings - for kvinner - Graviditet - Leggings
Tilbake til bloggen