Tights guide - alt du behøver at vide!

Tights guide - alt du trenger å vite!

Den ultimate tightsguiden

Å kjøpe treningstights kan virke som en utfordring når du begynner å se på alle variantene på markedet. Hvordan vet du hvilken type stoff, form, funksjoner og størrelse som passer best? Det trenger imidlertid ikke være så vanskelig som du kanskje tror. I denne guiden skal vi gå gjennom alt du trenger å vite for ditt neste tightskjøp. Størrelser, stoff, type trening, funksjoner. Alt du noen gang måtte lure på for å gjøre det lettere for deg å finne din ultimate tights.

Innholdsfortegnelse

1.1 Sømløs
2.1 Løp
2.4 Yoga
2.5 Hverdagen
3.2 Lengde
3.3 Lommer
3.4 Varme
4.1 Camo
4.3 Farger
4.4 Skrudd
5.1 Stoff

Stoff og produksjonsteknikker

Sømløse treningstights

Sømløse, eller sømløse plagg , er plagg som (for det meste) produseres av en sirkelstrikkemaskin og derfor strikkes som tube for å unngå sømmer i plagget. Dette resulterer i myke og behagelige plagg som gir god bevegelsesfrihet og føles lette på kroppen. Vi har et stort utvalg sømløse plagg med ulike egenskaper du kan velge mellom.

Strømpebukser med søm

I våre tights, som ikke er laget med sømløs konstruksjon, bruker vi stoff av høy kvalitet som er sydd sammen med sting designet for både funksjon og estetikk. Essential Tights er et godt alternativ hvis du ønsker tights med sømmer. Denne har god kompresjon, er høy i midjen og har et elastisk stoff med høy tetthet.

Renningsstrikk

Warp knit seamless er en teknikk innen sømløs produksjon som resulterer i svært elastiske, pustende og slitesterke plagg. Teknologien binder garnet sterkt sammen med parallelle løkker som bindes sammen i et sikksakkmønster. Flere av plaggene våre er produsert med denne teknologien, inkludert Agility Tights og Stamina Tights .

Veftstrikk

Veftstrikk er en annen produksjonsteknikk som skiller seg fra renningsstrikk ved at den strikkes fra venstre mot høyre i rader i stedet for renningens vertikale strikking som går opp og ned i plagget. Fordelen med veftteknologi er at den skaper plagg som er tøyelige og komfortable, men som også isolerer godt og holder på varmen i kalde omgivelser. De fleste sømløse plaggene er laget med denne teknologien.

Tights i ull

Våre ullstrikkede leggings er laget av merinoull og er supermyke, antistatiske og fukttransporterende. Disse leggings isolerer godt mot kulde og egner seg både for en løpetur i vinterkulden og for å slappe av hjemme.

ull undertøy sett

Aktiviteter

Tights for løping

For å velge den beste tightsen til løping er det flere ting du bør tenke på. Blant annet. vil du ha tights som fremmer løpebevegelsen, som ikke sklir ned under løpeturen og som passer til temperaturen du skal løpe i. De fleste løpetightsene er sydd (altså ikke sømløse) for å støtte den typiske løpebevegelsen, men hvis du vil en allsidig tights som gir god bevegelse i alle retninger, en sømløs tights med kraftig linning som sitter godt på kroppen kan også være et godt alternativ. Techna Tights og Ella Tights er to av våre beste løpetights med søm. Ønsker du å løpe i kulda kan også våre myke Softy-tights være en god kandidat.

Tights for styrketrening

Den beste tightsen for styrketrening er tights som har godt hold, ikke blir lett gjennomsiktig og som gir god bevegelsesfrihet. Pass også på at tightsen er høy i livet og sitter godt slik at den ikke glir ned under trening. Tights som Vortex Tights 2 og Elevate Vortex 2 tights passer til denne typen trening.

Tights og bukser for fotturer og klatring

Er du på jakt etter treningstights for fotturer og klatring, er det lurt å sørge for å ha en tights som er slitesterk og fleksibel. I tillegg er det lurt å passe på at den sitter godt og ikke sklir ned under reisen. Skal du på tur kan det være lurt å tilpasse seg været, så velg gjerne en bukse eller tights som gir ekstra varme, som for eksempel våre Everest Thermal Pants eller Light Thermal Leggings .

Influencer i shorts for fotturer Bukser for fotturer

Tights for yoga

De beste yogabuksene er fortrinnsvis bukser eller tights i mykt og elastisk stoff som gir god bevegelsesfrihet. Du kan velge klassiske yogabukser med utsvingte ben eller strammere, men myke tights som f.eks. våre Softy Leggings .

Tights til hverdagsbruk

Vi er store tilhengere av å bruke tights til hverdags også. Til hverdags har du litt andre behov enn for intens styrketrening. Blant annet. det kan være lurt å sørge for at du har en tights som er ekstra flatterende, har et kult design og er behagelig å ha på deg over lengre perioder av gangen. Til hverdagsbruk foreslår vi f.eks. de populære alternativene Ribbed Flare Pants , Yoga Flared Pants og Softy Leggings .

Tilbake til bloggen