De bedste tights til lange ben

Den beste tightsen for lange ben

Har du lange ben og synes det er vanskelig å finne tights i riktig lengde? Vi har treningstights til alle. Vi er alle forskjellige og har forskjellige preferanser. Det kan derfor være vanskelig å finne treningsklær som passer perfekt til kroppen din. Dette er guiden for deg med lange ben som synes det er vanskelig å finne tights som passer deg perfekt. Ønsker du en mer detaljert beskrivelse av tightsene vi tilbyr, sjekk tightsguiden !

Myke tights

Våre Softy-tights fra Famme passer perfekt hvis du har lange ben. Tightsen har et mykt og solid stoff med god elastisitet. De har høy midje og er knebøysikre.

Sorte Softy Leggings - for kvinner - Graviditet - Leggings

Lange Techna Tights

Long Techna Tights er en utrolig praktisk tights med lommer! De to lommene på hver side har plass til mobiltelefon, kredittkort, nøkler eller andre ting du tar med deg på trening. Tightsen er derfor perfekt for løpeturer, hvor du ofte må ha med deg telefon og nøkler. Den praktiske lengden gjør at de passer deg godt med lange ben. Les mer om våre tights med lommer !

Svarte Techna Leggings - for kvinner - Dame - Leggings

Fleek Tights

Fleek Tights er elastiske og komfortable sømløse tights laget av nylon, polyester og elastan. Den føles lett og myk på kroppen og passer både til hverdagsbruk og til trening. Les mer om hva sømløs er her !

Fleek leggings for lange ben


Vortex 2 Tights

Etterfølgeren til vår bestselgende Vortex Tights er litt tyngre og har mer kompresjon, og er utrolig myk og behagelig. Den er formende og fremhever de feminine kurvene, og har ekstra kompresjon i linningen. En perfekt tights i høy kvalitet med litt ekstra lengde. Tightsen er ikke gjennomsiktig og er knebøysikker. Les mer om våre beste kompresjonstights !

Vortex tights for lange ben


Scrunch Camo Tights

Scrunch Camo Tights kombinerer to favoritter: et trendy camo-mønster og vår bestselgende scrunch-detalj på baksiden for å gi en flatterende "ferskenrumpe". Den kombinerer feminint og edgy med den sømløse teknologien som tar komfort og stil til et helt nytt nivå. Dette gjør disse tightsene til et perfekt statement-plagg i aktivitetskolleksjonen din. Les mer om hva scrunch er her !

Agility tights

Våre Agility Tights gir fantastisk komfort takket være den avanserte sømløse teknologien. Siden det er en utrolig elastisk tights er den perfekt for både yoga og styrketrening. Den er selvfølgelig også knebøysikker! Les mer om våre beste sømløse tights her !

Tilbake til bloggen