Bedste arbejdssko - Undgå skader og rygsmerter

Beste arbeidssko - Unngå skader og ryggsmerter

Med en aktiv hverdag som krever at du er på beina hele tiden, kan det være svært belastende. Et par komfortable og slitesterke arbeidssko er nødvendig uansett hvilket yrke du er i for å beskytte føttene. Vi tilbyr arbeidssko som er tilpasset ditt behov, uansett om du har problemer med overpronasjon , ryggproblemer , smerter i kne , ankel, hæler eller ønsker å minimere risikoen for disse problemene i fremtiden. Vi anser det som umulig å kunne snakke med føttene våre, men føttene som snakker til deg er et naturlig fenomen. Alle kan nok kjenne igjen å skylde på valg av sko etter en lang dag på jobb når føttene verker. Arbeidsskoene våre har god demping og er spesialdesignet for å oppfylle kriterier for komfort, slitestyrke og funksjon.

Hva er pronasjon, underpronasjon og overpronasjon

Arbeidssko for sykepleiere

Helsesektoren er et utrolig hardt og belastende yrke for både kropp og sjel, og dermed er valg av arbeidssko en viktig byggestein for kroppens velvære. Vi har gode arbeidssko for helsepersonell – uansett om du jobber som sykepleier, lege, omsorgsarbeider eller har et annet yrke som innebærer mye arbeidstid på beina, er det nødvendig å velge riktig type sko. Endorfin har som mål å øke komforten og holde føttene sunne. Disse skoene er for deg som er ekstra spent med ryggproblemer og trenger ekstra demping eller bare trenger arbeidssko som puster skikkelig.

Hvordan knytte skolissene

Arbeidssko for butikkpersonale

Rundt butikken, inn på lageret og ut igjen. De ansatte i butikken går tusenvis av skritt hver dag, derfor er fottøyet viktig. De fleste butikkene vi kjenner til er gamle med flislagte gulv og betong. Dette kan være slitsomt og et par gode sko med demping blir essensielt. For en butikkmedarbeider er det sentralt at skoene er lette å gå i, men også sitter godt uten behov for justering i løpet av dagen. Endorfin er valget for deg, med nøytrale farger i hvitt eller svart, slik at du ikke trenger å bekymre deg for kleskoden på jobben.

Hvite arbeidssko for kvinner Svarte arbeidssko for kvinner

Arbeidssko for lærere og pedagoger

Selv om du ikke står på gulvet hele dagen på jobb, er det likevel viktig å velge gode fritidssko . Lærere og pedagoger går ofte på hardt underlag på jobben, og det hender de opplever smerter i ryggen eller føttene etter timer på føttene. I tillegg er det essensielt at skoene som brukes innendørs er like gode utendørs i friminutt og fritid. Mangel på ankelstøtte og mye stress på forfoten er årsaker til ømme føtter. Endorfin sikrer deg komfort gjennom hele arbeidsdagen.

Hvordan vaske sko?

Hvordan velge riktige sko

  1. Hvis du bruker mye tid på betonggulv, flatt eller hardt gulv. Bruk en sko som har en hard yttersåle . Endorfin har tykke såler som gir føttene god demping.
  2. En god yttersåle må være så flat som mulig , ikke bananformet.
  3. Skoen må sitte godt rundt foten og gi støtte . Endorfin gir myk støtte rundt ankelen og hælen.
  4. Pass på at du har nok plass i skoen – da foten utvider seg en centimeter i løpet av dagen både i bredden og lengden. Joggeskoene fra Famme er vanlige i størrelsen, så det vil ikke være behov for justeringer.

Når bør jeg bytte sko?

Tilbake til bloggen