Slik designer vi produktene våre

GRATIS FRAKT PÅ ALLE INNLANDS BESTILLINGER $75+

Historien til Shapeit.dk

Tekst


Tekst

Slik designer vi produktene våre

Jeg startet Shapeit.dk tilbake i 2015. Hele essensen bak Shapeit.dk er å gi kundene våre verdens beste service og et utvalg som ikke finnes andre steder. Fra starten av har det vært viktig for oss å være i nær kontakt med dere som kunder for å kunne gi dere den beste veiledningen i forhold til valg av modell og størrelse. Hver eneste dag er vårt kundeserviceteam tilgjengelig på telefon, chat og e-post for å gi en gave og personlig service.

Tekst

Hvem er vi?

Jeg heter Lærke Bro Knudsen og i 2015 grunnla jeg Shapeit.dk sammen med min mann Anders Bro Knudsen og min svoger Michael Knudsen. Jeg er utdannet sykepleier og i 2014 fikk jeg og Anders datteren vår Emilia. Jobben som sykepleier med skiftende vakter og et travelt arbeidsmiljø passet ikke inn i vårt familieliv og hverdag.

Samtidig handlet jeg de kjente Freddy-buksene fra utlandet og betalte en formue i toll hver gang. Anders og jeg fikk derfor ideen om å selge de populære buksene i Danmark. I begynnelsen jobbet jeg som sykepleier ved siden av Shapeit.dk, men det gikk over all forventning, og jeg måtte veldig raskt slutte i jobben som sykepleier og gå på fulltid hos Shapeit.dk.

Vi så raskt at markedet for treningsklær i Danmark var litt kjedelig, uten fokus på passform og farger. Derfor valgte vi å ta inn treningsmerker som ikke ble solgt i Danmark på den tiden.


Design av vårt eget merke Gymone

I 2020 begynte vi å designe vårt eget merke Gymone. Våre tanker bak er å skape de perfekte stilene for våre kunder basert på etterspørselen og tilbakemeldingene vi har fått fra deg over tid.
Når vi designer en ny stil er noe av det viktigste for oss at passformen er perfekt og at materialet er av høy kvalitet. Tightsen vår skal være knebøy proff, ha støtte i midjen og inneholde mye stretch. Vi fokuserer også på å sikre at alle kvinner føler seg komfortable i stilene våre. Akkurat nå utvider vi til og med kolleksjonen med matchende sett, joggesett og mye mer.


Gjennom årene har vi utviklet og personalisert Gymone enda mer. I 2022 solgte vi mer enn 15 000 par tights. Gymone har blitt et "velkjent merke" i sportsbransjen i Danmark. I tillegg er stilene våre testet av profesjonelle idrettsutøvere, som sier følgende: "Kvaliteten er topp". De er rangert som "best i test". Vi har også gjort B2B til et alternativ for bedrifter som ønsker å videreselge Gymone til sine kunder.


Se Gymone bestselgere

Utsolgt
Utsolgt
Utsolgt
Utsolgt

Designprosessen

Alle våre produkter er designet av meg. Når jeg starter et nytt produkt er det ofte basert på kundenes behov og etterspørsel. Vi inkluderer alltid kundens tilbakemeldinger i vurderingsprosessen når vi lager en ny stil. Neste trinn er valg av materiale. Det er helt klart den viktigste delen av designprosessen. Jeg må kunne stå ved at kvaliteten er på topp, og Gymone må gjenspeile kvaliteten på universet vårt her på Shapeit.dk.

Vi får da en prøve hjem.

Vi tester alltid prøvene våre på alle tenkelige måter. Vi vasker dem +10 ganger, vi trener i dem i flere måneder og mye mer. Dette er en naturlig del av utførelsesprosessen i utformingen av et nytt Gymone-produkt til samlingen.

Hvis vi godkjenner stilen etter denne testperioden, starter vi produksjonen av produktet og da vil vi kunne legge produktet på nettsiden slik at våre kunder kan få tak i det. Nye Gymone-stiler er alltid en hit hos kundene våre, siden det er tilbakemeldingene deres vi har fokusert på i utarbeidelsen av produktet. Vi setter stor pris på kundene våre, og det ønsker vi å vise dem ved å inkludere deres tanker i utarbeidelsen av nye stiler. Tross alt lager vi dem for deg. Takk til alle våre flotte Gymone-jenter. Vi setter deg utrolig høyt.

Kjempeklemmer fra Lærke Knudsen gründer/partner