Tips til vinterløb

Tips for vinterløping

Det blir kaldere, og selv om mange velger å trene innendørs på treningssenteret i stedet for utendørs, er det fortsatt noen som foretrekker å løpe ute i frisk luft. Det er absolutt mulig å ta løpetrenen ute om vinteren, men da er det lurt å tenke på at du skal kle deg godt og ha godt grep om joggeskoene. Uansett om du skal drive med løpetrening, styrketrening eller andre aktiviteter utendørs om vinteren, vil dette være relevant for prestasjonen.

1. Kle deg godt

Skal du gjennomføre utetrening om vinteren er det veldig lurt, men også nødvendig, å kle seg godt. Det er smart å alltid tenke, jo flere lag jo bedre, og derfor er det lurt å ha litt tynnere, gode plagg som du kan bygge opp lag på lag. Dette gir best isolasjon. Når du skal løpe ute om vinteren er det viktig at overkroppen holdes varm. Her har vi satt sammen en liten guide til noen klesplagg du bør skaffe deg til løpetrening ute om vinteren.

Vintertights

En god løpetights er et must for løping om vinteren. Det er viktig å velge tights som isolerer godt og som holder deg litt ekstra varm, selv om det er bena som er mest aktive under løpetrening.

Som en god treningstights for kvinner kan vi anbefale våre Softy Leggings . Dette er fantastiske treningstights som kan brukes til løpetrening om vinteren. Tightsen har børstet innside, noe som gjør den godt egnet for trening utendørs . Tightsen har snøring i midjen og er høyt midjet. Stoffet er også slitesterkt, allsidig og mykt. Denne tightsen egner seg som en god vintertights for kvinner på de litt mildere vinterdagene. Tightsen har også refleksdetaljer nederst på benet, som gjør vintertightsen ekstra funksjonell.

Tilbake til bloggen