Tights til korte ben

Tights for korte ben

Siden alle mennesker har forskjellige lengder og former, kan det være vanskelig å finne treningstøy som passer perfekt til ens egen kropp. Alle har unike kropper, noe vi syns er super kult. Men det gir også visse utfordringer når man er på jakt etter de perfekte treningstightsene. Hvis du har korte ben og har vanskelig for å finne tights som passer, er denne guiden for deg!

Har du det motsatte problemet? Vi har også en guide for deg som leter etter tights til lange ben!

Løpetights til korte ben

Softy capri leggings er endelig en realitet! Dette er en treningstights med 7/8 lengde, noe som gjør at de passer perfekt til deg med kortere ben. De har en high waist fit og V-form, som fremhever de feminine kurvene de riktige stedene. Match disse flotte treningstightsene med en av de tilhørende treningstopene for et komplett look!

Petite Techna Tights

Petite Techna Tights er helt lik den originale Techna tights, men har kortere ben og er perfekt for deg som er under 165 cm. Techna tightsen har to store praktiske lommer, slik at du kan oppbevare mobil, nøkler osv. De er squat proof og high waist og sitter pent på kroppen.

Petite Techna TightsPetite techna tights

Petite Essential Tights

Essential Tights fås også i petite versjon. Petite Essential Tights er en tights som aldri går av moten, og er et "must have" i din treningsgarderobe. Stoffet er mykt og solid med god hold-in, og så er de squat proof.

Petite Essential TightsPetite Essential Tights

Ribbed Tights til korte ben

Ribbed 7/8 Tights er en sømfri treningstights i ribstrikket materiale. Selv om de har en kortere lengde, har de en høy talje som gir god hold-in, slik at de sitter godt på kroppen under treningen. Den behagelige treningstightsen er selvfølgelig også squat proof!

Seamless Tights til korte ben

Fit Tights er en seamless treningstights med et enkelt og flott utseende. Disse tightsene er ikke like korte som Lusty leggings eller Ribbed 7/8 tights, men de er litt kortere enn våre øvrige tights. Denne tightsen fremhever figuren din og har en vakker passform. Materialet er fleksibelt, så du vil føle deg komfortabel under treningen. Ikke nok med det, de er også squat proof og vil ikke gli ned under trening!

Tilbake til bloggen