De Bedste Scrunch Tights

De beste Scrunch Tightsene

Scrunch tights har blitt en kjempetrend innen treningsklær, og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor. Med sitt unike design fremhever de kurvene dine og gir deg en fantastisk formet bakdel . I denne guiden skal vi fordype oss i hva som gjør scrunch-tights så spesielle, og presentere ulike stiler og produkter som passer til alle typer treningsøkter.

Hva er Scrunch Tights?

Scrunch tights er designet med en spesiell søm bak som skaper en rynkeeffekt. Denne effekten løfter og former ryggen din, og gir et flatterende og feminint utseende. Enten du er interessert i yoga, løping eller styrketrening, er scrunch-tights et must i treningsgarderoben.

Våre mest populære Scrunch Tights

Peachy Scrunch Leggings

Peachy Scrunch Leggings fra Famme

Våre Peachy Scrunch Leggings er laget av mykt og fleksibelt sømløst materiale. Med høy midje og V-form gir de en flatterende silhuett, perfekt for både yoga og styrketrening.

Lunge Scrunch Leggings

Lunge Scrunch Leggings fra Famme

Disse sømløse tightsen er laget av deilig mykt materiale og har en diskret scrunch-effekt. De er ideelle for løping og høyintensiv trening, hvor komfort og bevegelsesfrihet er avgjørende.

Vortex Scrunch Leggings

Vortex Scrunch Leggings fra Famme

Med sin minimalistiske scrunch-effekt gir Vortex Scrunch Leggings en naturlig vakker form, uavhengig av kroppstype. De er perfekte for både styrketrening og hverdagsbruk.

Tie Dye Scrunch Leggings

Tie Dye Scrunch Leggings fra Famme

Disse tightsene kombinerer det populære tie dye- mønsteret med en flatterende scrunch-effekt. De er ideelle for de som ønsker å skille seg ut i treningsstudioet.

Scrunch-shorts for varme dager

Peachy Scrunchie Shorts

Peachy Scrunchie Shorts fra Famme

For de varme dagene eller intense treningsøktene er scrunch-shortsene våre et perfekt valg. De har samme flatterende effekt som leggings, men i en kortere versjon.

Lunge Scrunch Shorts

Lunge Scrunch Shorts fra Famme

Disse shortsen er laget av mykt stoff og har høy midje og en liten scrunch. De er ideelle for løping og aktiviteter som krever maksimal bevegelsesfrihet.

Andre merker med Scrunch Tights

I tillegg til vår egen kolleksjon har vi også scrunch tights fra andre populære merker.

Scrunch V-Shape Tights fra ICANIWILL

Scrunch V-Shape Tights fra ICANIWILL

Disse tightsene kombinerer scrunch-detaljene med en V-formet design som fremhever figuren din. Perfekt for alle typer trening.

Hmlci Seamless Mw Scrunch Tight fra HUMMEL

Hmlci Seamless Mw Scrunch Tight fra HUMMEL

Med BEECOOL®-teknologi sørger disse tightsen for at du holder deg kjølig og tørr under trening. Det strikkede mesh på sidene gir ekstra ventilasjon.

Finn din perfekte Scrunch Tight

Uansett hvilken treningsform du foretrekker, finnes det en scrunch tight som passer deg. Besøk vår Scrunch Leggings-kolleksjon for å finne den perfekte matchen og opplev hypen bak disse fantastiske tightsene selv.

Tilbake til bloggen