De bedste shorts med lommer

Den beste shortsen med lommer

Leter du etter den beste lommeshortsen til treningen din? Vi har samlet en guide til de mest populære stilene som passer til ulike typer trening. Les videre for å finne den perfekte shortsen for deg!

Klassisk Pocket Biker Shorts

Classic Pocket Biker Shorts - Sorte Biker Shorts med Lommer

Den klassiske bikershortsen med lommer kombinerer stil og funksjonalitet. Disse shortsen har praktiske lommer og en komfortabel design som gjør den ideell for både løping og styrketrening .

Techna Shorts

Techna Shorts - Hurtigtørrende Shorts med Lommer

Techna Shorts er myke og transporterer fuktighet bort fra kroppen bedre enn tidligere modeller. Med to lommer med plass til en iPhone Pro er de perfekte for løping og styrketrening . De er laget av 75% Nylon og 25% Lycra Elastan, noe som gjør dem hurtigtørkende og komfortable.

Revive oversized shorts

Revive Oversized Shorts - Oversize Lavtaljede Sweatshorts

Revive-kolleksjonen tilbyr komfortable sett for de varmere årstidene. Disse svetteshortsene med lav vekt har den ultimate uformelle stemningen. Bomullsmaterialet har en myk følelse med frottébakside og den elastiske snøringen i midjen holder dem på plass. Perfekt for uformelle treningsdager eller hverdagsbruk.

Revive Heavy Shorts

Revive Heavy Shorts - Bomuldsblandede Shorts til Sommer

Disse shortsene i bomullsblanding er det perfekte sommerens svettesett. De er laget av et mykt og tykt bomullsmateriale, ideelt for avslappende dager. Med snøring og strikk i midjen og to åpne lommer på siden er de både komfortable og praktiske. Ideell for aktiviteter som løping , yoga og styrketrening .

Definer sømløs lommeshorts

Define Seamless Pocket Shorts - Seamless Shorts med Lommer

Define Seamless er en av våre mest populære kolleksjoner. Disse sømløse shortsene har en praktisk lomme for telefonen din, noe som gjør dem perfekte for trening uten distraksjoner. De er designet med fokus på komfort og funksjonalitet.

Finn din perfekte lommeshorts i dag!

Uansett hvilken type trening du foretrekker, har vi den perfekte lommeshortsen for deg. Besøk vår samling av treningsshorts for å se hele utvalget.

Gjør treningen mer komfortabel og praktisk med vårt utvalg av shorts med lommer. Med forskjellige stiler og materialer er det noe for enhver smak.

Utforsk alle våre shorts her eller les vår treningsshortsguide her

Tilbake til bloggen