Beste treningsklær fra Aim'n

Oppdag de beste treningsklærne fra Aim'n ! Vi har samlet en liste over favorittproduktene våre som kombinerer stil, komfort og funksjonalitet for å hjelpe deg med å yte ditt beste under trening.

Strømpebukser

Tights er et must-have i enhver treningsgarderobe. Her er våre toppvalg:

Ribbete sømløse tights - Svart

Laget av et fleksibelt fireveis strikket ribbet stoff som støtter kroppen din mens du beveger deg. De ribbede detaljene og den karakteristiske v-formen skaper en tidløs look som gir en flatterende og formende effekt til kroppen din.

Ribbed Seamless Tights - Black

Core Tights - Svart

Våre mest elskede ytelsestights , nå i et resirkulert materiale og med baklomme! Black Core Tights er en oppdatert versjon av Aim High Tights. De er laget av et fukttransporterende og pustende materiale og har en behagelig høy midje.

Core Tights - Black

Sense Tights - Svart

Disse luksuriøse Sense-tightsene er laget av vårt supermyke, fukttransporterende Sense-stoff med en annen hudfølelse for eksepsjonell komfort. Sense Tights har høy midje, laserkuttede kanter og er knebøysikre.

Sense Tights - Black

Ribbete sømløse Flare Tights - Svart

Våre ikoniske Ribbed Seamless Tights i en blusset modell! De har støttende høy midje, utsvingte ben og er laget i et mykt og fleksibelt sømløst stoff som følger kroppens bevegelser og skaper en vakker formingseffekt.

Ribbed Seamless Flare Tights - Black

Shape Seamless Tights - Svart

Opplev tights med usynlig scrunch! Shape Seamless Tights er laget av vårt myke og elastiske Shape Seamless-materiale og har en nyskapende usynlig skrubb som skiller baken for å gi deg en booty-kontureffekt.

Shape Seamless Tights - Black

Shape Seamless Flare Tights

Shape Seamless Flare Tights er laget av vårt myke og elastiske Shape Seamless-stoff. Flare tightsen har en booty-kontureffekt som fremhever og smigrer figuren din.

Shape Seamless Flare Tights - Black

Shorts

Shortsen er perfekt for varme treningsdager eller innendørstrening.

Sense Biker Shorts - Svart

Sense Biker Shorts er laget av vårt supermyke, ferskenfargede Sense-stoff med en nesten usynlig følelse. De har høy midje og er knebøysikre, noe som gjør dem perfekte for trening.

Sense Biker Shorts - Black

Shape Seamless Hotpants - Svart

Shape Seamless Hotpants er laget av vårt myke og elastiske Shape Seamless-stoff. Hotpantsen har en diskret usynlig scrunch med en booty-kontureffekt.

Shape Seamless Hotpants - Black

Sense Midi Biker Shorts - Svart

Sense Midi Biker Shorts er en kortere versjon av våre Sense Biker Shorts. De er laget av vårt supermyke fersken Sense-stoff med en nesten usynlig følelse.

Sense Midi Biker Shorts - Black

Braletter

Braletter gir støtte og komfort under trening.

Sense Bralette

Vår Sense Bralette er laget av vårt luksuriøst myke Sense-stoff og er en hybrid mellom en BH og en tanktopp. Den har en flatterende v-hals foran og bak, avtagbare puter og et aim'n-logoemblem i metall.

Sense Bralette - Black

Topper

Topper gir stil og komfort til treningen din.

Boxy T-skjorte - Hvit

Den perfekte hvite t-skjorten for alle antrekkene dine! Vår White Boxy T-Shirt i 100% bomull har en boxy og litt løs passform. T-skjorten har en rund hals med ribbestrikket kant og en brodert aim'n-logo foran.

Boxy T-Shirt - White

Bukser

Bukser for avslapning, reise og komfort 24/7.

Ease Ribbebukser

Den ultimate buksen for avslapning, reise og komfort 24/7! Våre Ease Ribbed Pants er laget av en supermyk bomullsblanding og har en avslappet passform, ribbet konstruksjon og en sammenleggbar linning.

Ease Ribbed Pants - Black

Uansett hva du leter etter, har Aim'n det perfekte treningstøyet for deg. Ikke gå glipp av muligheten til å oppgradere treningsgarderoben din med disse flotte produktene!

Tilbake til bloggen