De bedste løbe tights

De beste løpetightsene

Løpetights

Myke løpetights som gjør løping til en behagelig aktivitet.

På nettsiden finner du treningsklær for alle typer trening, i dette innlegget fokuserer vi på kondisjonstrening. Løping , jogging og gode turer . Selv om treningen ikke er over fordi du kjøper nye tights, er det definitivt et godt sted å starte. Våre treningstights passer alle kroppstyper og fasonger. De er laget av et stoff som puster og er 100 % knebøysikker , samtidig som de er utrolig behagelige å ha på seg. Når du skal ut på løpetur er det viktig å ha tights som holder seg på plass og som ikke ruller eller sklir ned. Dette vil ikke bare være irriterende, men kan også skade den gode motivasjonen.

Du finner også mange modeller som har praktiske lommer på utsiden av låret, helt ute av veien under trening. Perfekte lommer til for eksempel mobiltelefonen din. Materialet er også viktig å se på. Løpetights er ofte laget av polyester og elastan. Dette er syntetiske materialer som er veldig fleksible og transporterer svette bort fra kroppen i stedet for å binde den som bomull gjør. Dette er selvfølgelig en smakssak, mange liker å løpe i sømløse tights som har andre stoffblandinger.

Våre kunder har kåret våre beste løpetights:

Løpetights med lomme

Techna tights fra Famme - funksjonelle tights med lommer til for eksempel mobiltelefonen, nøkler eller annet tilbehør du vil ha med deg på tur. Treningstightsen er knebøysikker, har høy midje og bred linning for god passform. De unike sømmene er designet for både funksjon og utseende, så dette er definitivt tights du ser bra ut i.

Enkle løpetights med kompresjon

Essential tights - en enkel og stilig løpetights. Som en av våre bestselgere er dette allsidige og veldesignede tights. Stoffet er elastisk, noe som gir perfekt passform og god kompresjon under løping. Treningstightsen er høy i livet og har en unik hold-in effekt. Den er elsket av våre kunder da den kan brukes til nesten alt!

Se vårt utvalg av løpetights her
Tilbake til bloggen