Kend dine Freddy

Kjenn din Freddy

Freddy Pants: Komfort og stil til hverdags

Freddy bukser er kjent for sin unike kombinasjon av komfort og stil. Med perfekt passform og nyskapende design er Freddy-buksene ideelle for hverdagsbruk. Oppdag vårt brede utvalg av Freddy-bukser og opplev forskjellen selv.

WR.UP®-teknologi

En av de mest populære seriene fra Freddy er WR.UP®-buksene deres. Disse buksene er designet med en spesiell teknologi som løfter og former kurvene dine på en flatterende måte. Se hele vårt utvalg av Freddy WR.UP®-bukser og finn din perfekte passform.

Denim materiale

Freddy har utviklet bukser i forskjellige materialer. Inkludert denim, som er et slitesterkt tekstil laget av bærekraftig bomull. Den er kjent for sin karakteristiske diagonalveving, som gir stoffet styrke og slitestyrke. Tradisjonelt er denim blå, men den kommer nå i en rekke farger og vasker.

Utforsk vår Freddy denimmodeller her

Bærekraftig bomull

Freddy er et moderne italiensk merke som fokuserer på bærekraft. Derfor er alle deres "vanlige" bukser laget av bærekraftig bomull. I tillegg til denim tilbyr vi produkter som kombinerer funksjonalitet med mote. Vi har noe for enhver smak. Oppdag våre bomullsmodeller her

Emana materiale

Freddy-bukser finnes i forskjellige materialer som Emana, som er tynnere og mer elastisk, samt i dongeri og bærekraftig bomull. Disse materialene sikrer at du alltid føler deg komfortabel og ser flott ut.

Se alle Emana-modeller her

Ulike midjehøyder og benlengder

Freddy-buksene er tilgjengelige i forskjellige midjehøyder og benlengder, slik at du kan finne den perfekte passformen for din kroppstype og stil. Utforsk vårt utvalg av bukser med høy midje og vanlig midje samt korte, lange og 7/8 lengder .

Stilig og komfortabel

Freddy-bukser er ikke bare funksjonelle, men også utrolig stilige. Med deres moderne design og komfortable materialer kan du føle deg komfortabel og se flott ut på samme tid. Utforsk hele vår samling av Freddy-bukser og oppdater garderoben din med de nyeste trendene.

Hos Shapeit har vi et stort utvalg av Freddy-bukser for enhver anledning. Klikk på lenkene for å utforske våre forskjellige samlinger og finne dine nye favoritter i dag!

Tilbake til bloggen