Fra Arbejde til Fritid: Sådan Styler Du Korte Bukser til Små Kvinder

Fra jobb til fritid: Hvordan style korte bukser for små kvinner

Fra jobb til fritid: Hvordan style korte bukser for små kvinner

Petite kvinner, gjør deg klar til å legge til en liten spiss på garderoben din med våre favorittmåter å style våre 7/8-lange bukser på . Disse korte buksene for kvinner er en pålitelig og allsidig garderobeklassiker, perfekt for både jobb og fritid. Enten du er trendsetter i gruppen din eller ønsker å heve hverdagsstilen din, har vi utallige morsomme og flørtende ideer til deg.



Møt våre 7/8-lange bukser for små kvinner
Våre 7/8-lange bukser gir en passform i full lengde for kortere kvinner. Glem jeans som må rulles opp eller justeres for å passe til den mindre rammen din. Våre petite jeans gir deg en figurnær perfeksjon. Tilgjengelig i vanlig eller høy midje stil og laget av vårt myke, formtilpassede stoff. De ser også bra ut på høyere kvinner som foretrekker et beskåret utseende. Uavhengig av kroppsform og størrelse, ser våre 7/8 lengde bukser bra ut på enhver kvinne.

Fordeler med å bruke 7/8-bukser
Våre petite bukser er designet spesielt for kvinner som er 162 cm høye eller kortere. Du vil føle forskjellen når du går inn i et par av FREDDYs 7/8 lengdebukser. De er laget med vårt ikoniske elastiske, myke og pustende bi-elastiske stoff som holder deg komfortabel og koselig. Enten du er ute etter tynne denimjeans, skinnbukser eller petite bootcut-bluss, vil våre 7/8 lengdebukser virkelig forandre livet ditt. De fremhever den vakre silhuetten din og gir deg vår kjennetegnende booty lift, slik at du kan gå med selvtillit hele dagen.

Velg riktig lengde bukser for din kroppstype
Hvis du er en kortere kvinne, vet du hvor frustrerende det kan være å kjøpe jeans. Derfor har vi i FREDDY kuratert en hel kolleksjon dedikert til kvinner under 162 cm - våre 7/8-lange bukser. Glem å rulle opp anklene eller betale for å få skreddersydd jeans; våre petite bukser har en flatterende ankellengde.

Hvorfor velge bukser som slutter ved ankelen? Det skaper en illusjon av høyde ved å forlenge bena og få dem til å se lengre og slankere ut. Det samme gjelder høyere kvinner. Fremhev de lange bena med avkortede bukser. Så lenge det er et gap mellom toppen av skoene og bunnen av jeansen, vil du lure øyet til å tro at du er slankere og høyere.

Styling 7/8 lengde bukser for jobb
Våre 7/8-lange bukser er allsidige, komfortable og krever oppmerksomhet; de er med andre ord uunnværlige for arbeidet. For et klassisk ni-til-fem-antrekk, style våre svarte bukser med en skarp hvit skjorte, avkortet blazer og hæler. Eller, hvis du vil ha et mote-forward-øyeblikk, ta tak i et par beskårne skinnbukser, legg inn en overdimensjonert strikk og ta på deg et par loafers. Uansett kontorstil, bare bytt ut skoene og ta på deg en skinnjakke for en umiddelbar jobb-til-lek-look.

Styling 7/8 lengde bukser for fritid
Selv om du holder det uformelt, betyr det ikke at du ikke kan se fantastisk ut. For en uformell og uanstrengt look, perfekt for en uformell kveld eller en helgebrunsj med venner, style jeansene dine med en denimjakke, grafisk t-skjorte og ankelstøvletter. Trenger du en elegant, men aktiv look for å løpe ærend eller gå tur med hunden med stil? Kombiner våre 7/8-lange bukser med en sports-BH, en cropped hettegenser og sneakers. Og for noe litt mer dressy, er en flytende bluse med reimsandaler eller støvler vår favoritt for transeasonal look.

Tilbehør til korte bukser for petite kvinner
Våre perfekt skreddersydde bukser gjør jobben med å få deg til å se høyere ut, og disse subtile tilbehørstipsene vil bare forbedre ditt allerede fantastiske utseende.

Legg til en fargeklatt – mens noen tror at hemmeligheten til å se høyere ut er å holde seg til en monokromatisk palett, er vi uenige. Vi elsker farger. Enten det er et knallrødt belte, et fargerikt halskjede eller et par pastellhæler, er farge en sikker måte å distrahere øyet på.

Skovalg er avgjørende - grunnen til at buksene våre i 7/8 lengde får deg til å se høyere ut, er fordi de avslutter perfekt over ankelen. Dra nytte av dette ved å velge sko som viser anklene dine. Tenk loafers, joggesko eller søte pumpehæler.

Omfavn en beskåret jakke - hvis du vil heve antrekket ditt med en søt jakke, unngå alt som ender under hoftene, da de bare får deg til å se kortere ut. Velg heller en beskåret denim-, skinn- eller pufferjakke som stopper rett rundt hoftene. Stol på oss; illusjonen av høyde er magisk.

Tips for vedlikehold av shorts for små kvinner
Våre 7/8 lengdebukser er superenkle å vedlikeholde og holder formen uansett hvor ofte du bruker dem. Hvis du leter etter spesifikke tips for å vedlikeholde dine nye favorittbukser, har våre detaljerte pleieinstruksjoner deg dekket!

Vårt beste valg for bukser med 7/8 lengde
Med så mange stiler, farger og design er det umulig å velge bare ett par. Hvis vi måtte velge våre topp petite bukser for kvinner, ville vi gå med den klassiske svarte denimen, imitert skinn og alt med farge; enten det er pastellrosa eller knallrosa, vi elsker det! Så uansett stil, hvis du er en kortere kvinne, har vi utrolig komfortable og perfekt passende petite jeans for deg.

Se alle Freddy wr up-bukser her og alle 7/8-bukser her

Tilbake til bloggen