https://shapeit.dk/collections/famme

Bedre kropper guide

Better Bodies har lenge vært et etablert navn innen treningsklær for kvinner , og vi har stolt lagerført produktene deres i butikken vår. Deres innovative design, høye kvalitet og fokus på å skape klær som er både funksjonelle og stilige har gjort dem til en favoritt blant mange.

Hvorfor har Better Bodys treningsklær blitt populært?

Better Bodies er bl.a. kjent for å ha et stort utvalg stiler for profesjonelle idrettsutøvere . Der vi i Shapeit fokuserer mer på at trening skal være for alle. Derfor har vi valgt ut stiler med inspirasjon. som oppfyller mange av de samme kriteriene vi verdsatte hos Better Bodies: høy kvalitet, god passform , innovative design og en dyp forståelse av kvinners behov innen treningsklær.

Better Body Tights

Better Bodies er kjent for sine høykvalitets tights , som har vunnet hjertene til mange kvinner over hele verden. Tightsen deres kommer i en rekke vakre farger, inkludert klassisk blått og stilig grått , som passer perfekt til enhver treningsgarderobe. De tilbyr bådetights med høy midje som gir optimal komfort og støtte, og scrunch tights i ulike mønstre som flater ut og fremhever dine naturlige kurver. Uansett hvilken type du velger, kan du være sikker på å få et par tights som kombinerer funksjonalitet med stil.


Tie Dye Scrunch Leggings: Et must


En av de mest populære varene vi er utrolig glade for å tilby er Tie Dye Scrunch Leggings fra Famme . Disse tightsene er ikke bare et blikkfang med sitt vakre tie dye-mønster , men de er også designet for å fremheve dine naturlige kurver på en flatterende måte. Med sin scrunch-effekt bak og høy midje gir de både støtte og stil, noe som gjør dem til en viktig del av enhver treningsgarderobe.

Du finner våre Tie Dye Scrunch Leggings her


Scrunch Tights: Fremhev formene dine

Better Bodies er kjent for sine scrunch-tights . Disse er designet for å fremheve dine naturlige kurver. De er perfekte for de som ønsker ekstra støtte og en flatterende passform som løfter og former bakdelen på en flatterende måte.


Tights med høy midje: ultimat komfort og støtte

Tights med høy midje gir ultimat komfort og støtte under treningen. Med høy midje som holder tightsen på plass, kan du fokusere fullt ut på treningen uten å måtte bekymre deg for at den skal gli ned. Disse tightsene er ideelle for både høyintensiv trening og avslappede yogaøkter.


Shorts: Perfekt for sommertrening

For de varme månedene tilbyr vi også et bredt utvalg av shorts . Shortsen vår er designet med tanke på både stil og funksjonalitet, slik at du kan føle deg komfortabel og se flott ut selv når temperaturen stiger. Vi tilbyr shorts med scrunch , sømløse shorts og selvfølgelig shorts med lommer .


Stort utvalg av sports-BH

I tillegg til vårt fantastiske utvalg av tights, er vi også stolte av å kunne tilby et stort utvalg av sports-BH . Akkurat som Better Bodies vet vi hvor viktig det er med god støtte under trening, og derfor har vi sørget for å ha noe for enhver smak og behov. Blant vårt sortiment finner du også et stort utvalg av sports-BH med åpen rygg , som kombinerer støtte med et stilig og pustende design.

En av våre populære valg er White Signature Sports Bra , som du finner her


Tilbud og rabattkoder

Vi elsker å skjemme bort kundene våre med gode tilbud og rabattkoder. Følg med på nettsiden og nyhetsbrevet vårt for de siste tilbudene og eksklusive rabattkoder for å hjelpe deg med å spare penger på ditt neste kjøp. Se mer om rabattkoder her .

Vi ser frem til å dele denne nye fasen med deg og fortsette å tilby det beste innen treningstøy . Følg med i butikken vår for flere spennende produkter og nyheter!

Du kan se hele samlingen av Better Bodies' lignende stiler her

Tilbake til bloggen