Om Shapeit.dk

Følg oss på Facebook og Instagram @Shapeit.dk

Om Shapeit.dk

Danmarks beste fitnessutvalg

Shapeit.dk

Hos Shapeit.dk finner du alltid det beste fitnessutvalget for kvinner, samt profesjonelle råd om modeller og størrelser som matcher dine behov. Det er viktig for oss at vi selv kan stå inne for vårt utvalg og derfor tester vi hele vårt utvalg selv. Alle våre modeller gjennomgår grundige tester før vi lanserer dem, slik at vi best mulig kan veilede alle våre kunder. Hos Shapeit.dk har vi alle en lidenskap for fitness, og teamet vårt består av både profesjonelle idrettsutøvere, men også jenter som trener på en morsom basis. Vår kundeservice er en viktig del av vårt DNA, og vi strekker oss alltid ekstra for å ha fornøyde og fornøyde kunder. I 2018, 2019, 2020, 2021 ble Shapeit.dk kåret til nr. 1 i kategorien beste sportsklærbedrift på trustpilot .

Hvem er vi?

Shapeit.dk ApS er et familieeid selskap lokalisert i Hillerød. Shapeit.dk startet i desember 2015 med fokus på treningsmote for kvinner. Samtidig satser vi enormt på god service og å opprettholde god kundekontakt. I 2017 åpnet vi vår første fysiske butikk i Hørsholm, og i 2018 åpnet vi vår andre butikk i Rødovre Centrum. I dag er vi kun i Hillerød - Til daglig blir butikken vår og nettbutikken vår ivaretatt og drevet av verdens beste ansatte, som sørger for at våre kunder får den beste opplevelsen når de handler på Shapeit.dk. I 2018 og 2019 ble vi nominert i kategorien beste e-handelsbedrift av FDIH og i 2019. I 2020 og 2021 mottok vi Gaselleprisen fra Dagbladet Børsen.

Hva vi gjør

Vi har stort fokus på kvalitet og velger nøye ut de merkene vi jobber med. Hos shapeit.dk setter vi kunden i sentrum, da vi kjenner alle utfordringene som kan oppstå ved netthandel. Derfor har vi gjort noen tiltak som gjør det enklere for våre kunder å handle på shapeit.dk. Det skal være enkelt og enkelt for våre kunder, alt fra kjøp til bytte, retur eller klage. Vår kundeservice svarer på alle meldinger innen 24 timer på alle hverdager, og kan kontaktes via epost, chat og telefon. Du er også velkommen innom en av våre fysiske butikker, hvor du kan bytte eller returnere varene dine.

Vårt utvalg

Vi har Danmarks beste fitnessutvalg for kvinner. Og med over 1500 ulike modeller har vi et utvalg som passer nesten alle, uansett om du er idrettsutøver, utrent eller bare vil ha litt komfortable og funksjonelle klær til hverdagen og treningen. Vårt utvalg passer for alle og vi hjelper deg gjerne med å finne akkurat den riktige modellen for deg. Så hvis du vil begynne å trene og ikke finner riktig treningssett, kan vi hjelpe deg. Vi har størrelser fra XS til XXL, noe som betyr at vi har et utvalg uansett form og figur. Alt vårt utvalg er nøye testet av våre profesjonelle medarbeidere, slik at vi kan garantere kvalitet i vårt utvalg. Det er viktig for oss at merkene vi selger har en identitet og profesjonalitet, samt at de overholder våre kvalitetskrav.